Scandale

Iconisch Frans merk uit de jaren 60 , scandale vindt zichzelf opnieuw uit met een nieuwe naam scandale eco-lingerie, voor een meer bewuste, meer inclusieve, meer betaalbare lingerie gemaakt van 80% gerecyclede vezels. 

Deze revival is gebaseerd op een oprechte benadering om sensualiteit, ethiek en respect voor onze planeet te combineren.  

Van 1932 tot 1975 heeft scandale de intelligentie van elasticiteit in de vezel opgenomen, en werd het een pionier in het bevrijden van vrouwen van het beperken van corsetterie, door een lichtgewicht, chique, duurzame lingerie aan te bieden. 

In 2020 heb ik mezelf opnieuw uitgevonden, inclusief de intelligentie van eco-verantwoordelijkheid in de vezel, het verminderen van de uitstoot van kooldioxide, het behoud van de hulpbronnen van onze planeet, het bevorderen van circulariteit, het verminderen en hergebruiken van mijn afval.

In de koolstofvergelijking van conventionele lingerie komt de grootste impact neer op de gebruikte materialen die voor het grootste deel nieuw en niet gerecycled zijn.

Lees meer
Lees minder