Over ons

Pret-a-dormir.be is deel van Noppe Slaapcultuur. Ik (Nathalie) en mijn man Danny runnen dit familiebedrijf samen met een enthousiast team. 

Sinds 1970 begon mijn vader Noël een slaapcomfortwinkel in Lokeren. Deze groeide al snel tot een begrip in de regio, gekend voor de goede producten en uitstekende service.

In 2006 nam ik de zaak over van mijn ouders en ik bleek al even enthousiast. In 2012 breidde het gamma uit met heel hoogwaardige nachtkleding, om dan even later aangevuld te worden met wel een heel trendy collectie lingerie en beachwear. Ook online bleven wij niet achter en startten onze online shop www.pret-a-dormir.be.

In 2016 kwam zelfs het pretverdiep erbij zodat jullie in een inspirerend kader van zo een 450 vierkante meter op het gemak jullie keuze kunnen maken. Klanten staan nog dagelijks versteld van het aanbod, dat trouwens in de winkel groter is dan het online aanbod. 

Ik wil jullie graag van harte welkom heten op onze online shop... en hoe graag zouden we jullie ook eens ontmoeten in onze winkel te Lokeren!

Veel shopplezier!

Nathalie (Noppe)