Judith

Judith Van Herck is de ontwerper van het merk 'JUDITH'. Dit luxe lingeriemerk staat voor authenticiteit en durf met een vrouwelijke touch. 

Judith heeft een achtergrond als kostuumontwerper in film-, opera- en theaterproducties. Daarom wordt elke collectie opgebouwd rond een personage in plaats van een modestatement. 

Door het dragen van JUDITH voelt een vrouw zich krachtig, sexy en kan ze op een sensuele manier bewegen en handelen. Het artistieke gevoel is een onlosmakelijk resultaat van de visie van de ontwerper op de schoonheid van vrouwen in het algemeen en op lingerie in het bijzonder. Schoonheid waargenomen als een weerspiegeling van vertrouwen, sensualiteit en persoonlijkheid .

Judith neemt je mee op een dromerige reis naar haar denkbeeldige wereld . Dit resulteert in een reeks 'tableaux vivants'. De setting is mysterieus, ondeugend, dromerig en enigszins provocerend . Ze maakt een vrij uniek kunstwerk .

 

 
 
 
 
 
 
 
Lees meer
Lees minder

Judith Tanga Slip Eya Golden French Lace & White Satin Lycra

Deze verleidelijke luxe tanga, markeert met gemak je meest vrouwelijke en sexy rondingen. De combinatie van oud roze zijde met opake zachte tule zorgt voor een opvallende visuele impact en biedt te allen tijde comfort.
€69,00

Judith Bralette 19B/0110 Black Silk & Golden French Lace

'Judith' exclusieve en stijlvolle luxe beha die je een vrouwelijk, sterk en sexy gevoel geeft. Het V-bh-model volgt de natuurlijke rondingen van jouw lichaam. Het heeft een grafische, chique en zeer sensuele uitstraling.
€175,00

Judith Bralette Rosie 19B/0108 Pink Silk & Soft French Lace

' Judith' exclusieve en ultra vrouwelijke beha met oud roze zijde en witte zachte kant. De V-bra heeft een grafische, modieuze en zeer sensuele uitstraling. Een unique stuk voor de mysterieuze, sensuele vrouw.
€155,00