Aubade Paris

Al jaren biedt Aubade vrouwen de mogelijkheid om hun verleidingskracht te ontketenen via lingerie en hun eigen lichaam.

Seizoen na seizoen viert Aubade vrouwen en hun schoonheid, evenals hun kracht en vrije wil. Ze zijn vrij om te beslissen of ze hun verleidingswapens al dan niet inzetten. Wat zijn precies deze wapens? Eerst en vooral hun geest, finesse en gevoel voor humor.

Lees meer
Lees minder

Aubade Paris St.Tropez Slip Reine Des Pres Jasmin

Verfijnd, sexy en romantisch deze Saint Tropez slip van Aubade. Transparant en versierd met Leavers-kant, met prachtige zachte bloemenprint.
€73,00

Aubade Paris Tanga Reine Des Pres Jasmin

De tanga van Aubade is voor een sexy verleidings koningin. Het bloemmotief brengt elegantie en stijl aan het silhouet, terwijl het wordt verfijnd door de zachtheid van Leavers-kant. Afgewerkt met een kleine satijnen strik aan de voorkant.
€55,00

Aubade Paris Culotte Haute Reine Des Pres Jasmin

De hoge slip van Reine des Prés lijn, is zowel retro als ultra sexy. Is verrijkt met duizend sublieme details, bedekt van de heupen tot de navel met een bloemenprint op een lichte tule achtergrond.
€75,00

Aubade Paris Plunge Bh Coussinets Reine Des Pres Jasmin

De Plunge Coussinet-bh van Aubade heeft een diepe halslijn en zijn allure is verfijnd als rustiek. De cups zijn in mooie Leavers-kant, terwijl een kleurrijke bloemenprint het geheel versterkt, een waar eerbetoon aan de vrouwelijkheid.
€115,00

Aubade Paris Triangle Plunge Bh Reine Des Pres Jasmin

De Triangle Plunge van Aubade , pure vrouwelijkheid, combineert met zachte kant en bloemenprint. wordt verfraaid met een mooie satijnen strik.
€110,00

Aubade Paris Triangle Plunge Bh Rosessence Gala Rouge

De Triangle Plunge Bh van Aubade met fijn juweel van Swarovski strass.
€95,00

Aubade Paris St.Tropez Slip Rosessence Gala Rouge

Het slipje Saint Tropez van Aubade typeert de schoonheid van het vrouwelijk lichaam. Met zijn gepassioneerde rode tint valt het op en nodigt het uit tot verleiding, terwijl het de vrouw siert met een modern en grafisch silhouet.
€65,00

Aubade Paris Italien Slip Rosessence Gala Rouge

Het Italiaanse slipje, een geweldige lingerieklassieker, biedt verleiding en comfort. De Rosessence-lijn nodigt uit tot passie en siert de heupen met bloemenkant en lichte tule.
€55,00

Aubade Paris Italiaanse Slip Courbes Divine Charme Noir

Sexy slip van bloemenkant gestikt op een lichte tule. Discreet onder kleding.
€65,00