Bella Donna: Koningin onder de hoeslakens

Het hoeslaken wordt gemaakt van eersteklas materialen: een mix van 97% langstapelige katoen en 3% elastaan, veredeld met aloë vera en zijdeproteïne.

Wie Bella Donna kent koopt nooit meer een andere kwaliteit...

De lange katoenvezels maken het hoeslaken zeer sterk (duurzaam) en zorgen ervoor dat de stof niet gaat pillen, waardoor ze langer zachter aanvoelen. Bella Donna hoeslakens bevatten daarnaast twee keer zoveel katoen als bij een regulier hoeslaken. Ook dit komt het comfort en de levensduur sterk ten goede. Het elastaan zorgt voor een enorme terugsprongkracht, waardoor de hoeslakens gegarandeerd plooivrij zijn. De aloë vera en zijdeproteïne geven de Bella Donna hoeslakens een zijdeachtige oppervlakgevoel en schitterende glans. Daarbij is het kleurecht, slijtvast, gemakkelijk in onderhoud en strijkvrij. Kortom, topkwaliteit! 

Bella Donna hoeslakens zijn bovendien getest volgens ÖkoTex-norm 100 (gezondheidskeurmerk) en gecertificeerd met het keurmerk “Textiles Vertrauen”.

Altijd de juiste maat en pasvorm

Dankzij de fantastische stretch die het Bella Donna jersey hoeslaken kenmerkt is één afmeting geschikt voor meerdere matrasmaten. Zo is de maat 90/100 x 200/220 geschikt voor matrassen van 90 x 200 tot wel 100 x 220! Dankzij het stretch effect zit het Bella Donna jersey hoeslaken altijd mooi en strak om uw matras. Als u 's morgens uitgerust opstaat dan ziet het hoeslaken er nog steeds onbeslapen uit.

Het Bella Donna jersey hoeslaken is geschikt voor matrassen van 12 t/m 26 cm hoog. Er zijn ook modellen beschikbaar die speciaal zijn gemaakt voor toppers (Bella Donna Piccola) of juist extra hoge matrassen (Bella Donna Alto). Mocht uw gewenste afmeting of hoogtemaat niet beschikbaar zijn, dan mag u ons zeker contacteren. Wij bestellen deze graag voor u!

De voordelen van deze Bella Donna hoeslakens op een rijtje:

  • Perfecte pasvorm
  • Zijdezacht
  • Glanzend
  • Kleurecht
  • Plooivrij
  • Pillingvrij
  • Slijtvast
  • Strijkvrij
  • Lange levensduur

Wie eenmaal kiest voor Bella Donna, wilt daarna niet anders meer. Ontdek het zelf.

TIP:

U moet het laken voor het eerste gebruik  wassen. Dit is hygiënischer EN onze producten krijgen alleen hun perfecte pasvorm door de unieke krimp die typisch is voor gebreid textiel. We hebben met deze krimp exact rekening gehouden in onze productie